Jumanji társasjáték

Akció!

11.990Ft

Cikkszám JGY00145 Kategória , , Címke , , ,

Rendelhető

A termék vásárlásával 240Ft kedvezményre jogosult a következő rendelésénél.
Facebook
Email

További információk

Spin Master 6046561
Jumanji társasjáték

Játékosok száma: 2-4 játékos.
Korosztály: 8 éves kortól ajánlott.
Cserkésző oroszlánok, rohamozó orrszarvúk, fogat csattogtató krokodilok és más veszélyes lények – a Jumanji vad világában mindig csak egy kockadobásra vannak tőlünk!

Fogja a bábut, dobjon a nyolcoldalú kockával, és lépegessen a dzsungelben! Húzzon egy veszélykártyát, majd használja a dekódert, hogy felfedezze a titkos üzenetet, és meglássa, bekövetkezik-e a katasztrófa.
Játékostársainak versenyt kell futniuk az idővel, hogy megmenthessék. A dzsungel fenyegeti, és elkezdi feltölteni a Végítélet Napjának rácsát. Ha a rács megtelik, a dzsungel legyőzi Önt és játékostársait – vagyis mindenki veszít. Ha elsőként ér a központba, mielőtt a Végítélet Napjának rácsa megtelik, kiáltsa, hogy „Jumanji”, és legyen Ön a nyertes!
A film ihlette társasjáték a Jumanji rajongóknak kötelező darab, de garantáltan élvezni fogja a partit az egész család. Az új kiadású Jumanji társasjáték még nagyobb izgalmakkal és frissített dizájnnal várja a lelkes felfedezőket!
Tartalom: 1 db játéktábla, 4 db színes bábu, 1 db orrszarvú figura, 1 db homokóra, 2 db dobókocka számokkal, 4 db mentő kocka, 30 db veszélykártya, 1 db dekóder, 1 ív címke, 1 db játékszabály (magyar nyelvű).
Csomagolási méret: kb. 37 x 27 x 5 cm.