LEGO City Belváros 60380

Akció!

83.990Ft

Cikkszám JGY00039 Kategória , Címke , , , , ,

Rendelhető

A termék vásárlásával 4.200Ft kedvezményre jogosult a következő rendelésénél.
Facebook
Email

További információk

LEGO 60380 – LEGO City Belváros

Lepje meg gyermekét egy fantasztikus építési és játékélménnyel, amit a LEGO® City Belváros (60380) nyújt! Ez a kombinálható szobamodulokkal ellátott, klassz játékkészlet fodrászatot, állatkórházat, blogstúdiót, tetőtéri diszkót, képregényboltot, műszaki üzletet, takarítói szobát és egy hotelt is tartalmaz. Mindemellett egy park, street-food terület, 14 inspiráló karakter és egy LEGO Útelem is várja építőjét, aminek a segítségével a LEGO City kínálat más készleteivel is összeillesztheti a modellt.

Töltse le a LEGO Builder appot, ahol interaktív digitális élmény várja! A digitális útmutató eszközeivel a gyerekek építés közben felnagyíthatják, megforgathatják és minden szögből megjeleníthetik a modellek képét. Az appban emellett nyomon követhetik az építési folyamatot, illetve virtuális játékkészleteket fedezhetnek fel és menthetnek el.

A valós élet alapján készült játékok!

A LEGO City készletek valósághű modellekkel és inspiráló karakterekkel bátorítanak végtelen játékra, ahol a gyerekek szabadon kifejezhetik a kreativitásukat a fantáziadús történetek és kalandok során, amik a valós életet szórakoztató és izgalmas módon mutatják be.

Méretek – A LEGO® City Belváros építőkészlet 42 cm magas, 45 cm széles és 38 cm mély.

Black Days!

2023.11.26-ig minden termék 20% kedvezménnyel vásárolható, 10.000 Ft vásárlás felett!

A kedvezmény igénybevételéhez használja az alábbi kuponkódot:

SZIPER-BLACKDAYS