LEGO City Tűzoltóság Tűzoltóállomás 60320

Akció!

28.490Ft

Cikkszám JGY00040 Kategória , Címke , , , , ,

Rendelhető

A termék vásárlásával 1.425Ft kedvezményre jogosult a következő rendelésénél.
Facebook
Email

További információk

LEGO 60320 – LEGO City Tűzoltóság Tűzoltóállomás

Ez a 3 emeletes LEGO® City Tűzoltóállomás (60320) egy irányítóteremnek, a tűzoltók szállásának, egy recepciónak és egy garázsnak ad helyet, amik mellett található egy helikopter, ami LEGO vízelemeket lő, valamint egy tűzoltóautó, ami pedig vízdárda elemeket lő. Csak egészítse ki a jelenetet a tűzoltó minifigurákkal, köztük a LEGO City TV 2 szereplőjével, valamint egy macska- és egy kutyafigurával! A gyerekek a készletet a mellékelt LEGO Útelem segítségével kibővíthetik.

Szórakoztató építés a 6 éves vagy nagyobb gyerekeknek!

A készlethez egy nyomtatott útmutató, és egy interaktív, digitális építési útmutató is tartozik. Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás intuitív, digitális útmutatójának klassz nagyító és forgató eszközeivel a gyerekek építés közben minden szögből megjeleníthetik a modellek képét.

A LEGO® City játékkészletek fantáziadús játékra bátorító, részletgazdag épületekkel, vagány járművekkel és inspiráló szereplőkkel repítik a gyerekeket az akció sűrűjébe, ahol ők irányítják a történeteket.

Black Days!

2023.11.26-ig minden termék 20% kedvezménnyel vásárolható, 10.000 Ft vásárlás felett!

A kedvezmény igénybevételéhez használja az alábbi kuponkódot:

SZIPER-BLACKDAYS