LEGO Creator Kalózhajó 31109

Akció!

52.990Ft

Cikkszám JGY00046 Kategória , Címke , , , , ,

Rendelhető

A termék vásárlásával 2.650Ft kedvezményre jogosult a következő rendelésénél.
Facebook
Email

További információk

LEGO 31109 – LEGO Creator Kalózhajó

A kalózrajongókra hetvenkedő kalandok várnak a LEGO® Creator 3 az 1-ben Kalózhajó (31109) játékkal.

Ez a klassz, részletesen kidolgozott készlet tartalmaz egy kalózhajót, amely mozgatható vitorlákkal, ágyúkkal, valamint nyitható tetejű és oldalú fülkével van ellátva. Emellett vár 3 minifigura és megépíthető figurák is, köztük egy cápa és egy papagáj, valamint rengeteg, kockából épült részlet és szuper kiegészítők, amelyekkel fejest ugorhatnak a gyermekek a játékba. Az alkotás és a fantázia szabadsága Ezzel a LEGO Creator 3 az 1-ben játékkészlettel a gyermekekre legalább 3 különböző építési és játéklehetőség vár.

A gyermekek megépíthetik a kalózhajót, amelyet átalakíthatnak kalóz fogadóvá vagy egy ijesztő Koponya-szigetté. Vagy szabadjára engedhetik a kreativitásukat, és valami újat is építhetnek.

Végtelen játéklehetőségek várnak a gyermekekre!

A LEGO Creator 3 az 1-ben készletek olyan különféle modelleket kínálnak a gyermekek számára, amelyek valósághűek és fantáziadús játékra inspirálnak. A modellek végtelen építési és játéklehetőségeket nyújtanak, miközben a gyermekek minden korosztályát kreativitásra ösztönzik. A klassz játékkészletek emellett nagyszerű karácsonyi vagy születésnapi ajándékok gyermekek számára.

Black Days!

2023.11.26-ig minden termék 20% kedvezménnyel vásárolható, 10.000 Ft vásárlás felett!

A kedvezmény igénybevételéhez használja az alábbi kuponkódot:

SZIPER-BLACKDAYS