LEGO Creator Otthonos ház 31139

Akció!

28.990Ft

Rendelhető

A termék vásárlásával 1.450Ft kedvezményre jogosult a következő rendelésénél.
Facebook
Email

További információk

LEGO 31139 – LEGO Creator Otthonos ház

A 8 éves vagy nagyobb gyerekek szórakoztató történeteket játszhatnak el ezzel a lenyűgöző LEGO® Creator 3 az 1-ben Otthonos ház (31139) szettel. A készlet egy családi házat tartalmaz 4 helyiséggel: konyhával, nappalival, hálószobával és gyerekszobával, emellett pedig egy kerti terasz is található. A ház középen kinyitható, így a gyerekekre még több játéklehetőség vár. Mókás játékok, amik elbűvölik a kis építőket

Ezzel a fantasztikus játékkészlettel a gyerekek 3 különböző LEGO ház közül választhatnak. Építhetnek egy 2 emeletes családi házat kerti terasszal, amit egy 3 emeletes csatornaházzá építhetnek át padlásbeli irodával, művészeti galériával és kávézóval, vagy egy tóparti házat is alkothatnak a vízen, hajóval kiegészítve. Mindegyik modellel 2 beállításban játszhatnak, és 3 minifigurát is találnak (2 felnőttet és 1 gyereket), akiknek cserélhető ruhájuk és frizurájuk van, így különféle karaktereket alkothatnak.

Töltse le a LEGO Builder appot, és lépjen be az építési szórakozás új világába, ahol a gyerekek felnagyíthatják és megforgathatják a modellek 3D-s változatát, készleteket menthetnek el, és nyomon követhetik a haladásukat.

Kiállítható modellek – A 19 cm magas, 19 cm széles és 13 cm mély családi ház bármelyik gyerekszobában remekül mutat.

Black Days!

2023.11.26-ig minden termék 20% kedvezménnyel vásárolható, 10.000 Ft vásárlás felett!

A kedvezmény igénybevételéhez használja az alábbi kuponkódot:

SZIPER-BLACKDAYS