LEGO Disney Aranyhaj tornya 43187

Akció!

31.990Ft

Rendelhető

A termék vásárlásával 1.600Ft kedvezményre jogosult a következő rendelésénél.
Facebook
Email

További információk

LEGO 43187 – LEGO Disney™ Aranyhaj tornya

A Disney hercegnők kis rajongóira izgalmas kalandok várnak ebben a klassz LEGO Disney (43187) Aranyhaj tornya készletben. Ez az elbűvölő szett tartalmaz egy tornyot barlanggal és egy titkos szobával, valamint 2 kisebb építményt, amelyek extra történetindítókként szolgálnak.

A részletesen kidolgozott torony 4 különböző, felfedezésre váró szobát tartalmaz: egy szabadidőszobát, egy hálószobát, egy otthonos nappalit és egy titkos ajtóval ellátott barlangot a torony aljánál. Emellett 2 kisebb építmény is található – egy Aranyhaj hajából készült hinta, valamint Az ölelő kiskacsa fogadó bárszékkel és zongorával, amelyek végtelen, kreatív játékra bátorítanak.

A gyermekek azonnal belevághatnak a készlettel való játékba, amely tartalmaz 2 minifigurát, a Disney meséből ismert Aranyhajat és Flynnt, valamint Pascal, a kaméleon LEGO figuráját is. A készlettel a gyermekek szabadjára engedhetik a képzelőerejüket a különböző történetindítók segítségével, így eljátszhatják kedvenc jeleneteiket az Aranyhaj és a nagy gubanc című mesefilmből, de akár új történeteket is kitalálhatnak.

Black Days!

2023.11.26-ig minden termék 20% kedvezménnyel vásárolható, 10.000 Ft vásárlás felett!

A kedvezmény igénybevételéhez használja az alábbi kuponkódot:

SZIPER-BLACKDAYS