LEGO Disney Aurora, Merida és Tiana elvarázsolt alkotásai 43203

Akció!

30.990Ft

Cikkszám JGY00054 Kategória , Címke , , , , ,

Rendelhető

A termék vásárlásával 1.550Ft kedvezményre jogosult a következő rendelésénél.
Facebook
Email

További információk

LEGO 43203 – LEGO Disney™ Aurora, Merida és Tiana elvarázsolt alkotásai

Szabad játéklehetőségek várnak a 6 éves vagy annál nagyobb gyerekekre ebben a LEGO® Disney Aurora, Merida és Tiana elvarázsolt alkotásai (43203) készletben, amely 3 megépíthető játékot rejt plusz funkciókkal, egy LEGO DOTS karkötőt csempékkel és 3 mini-baba figurát különleges „gyémántruhában“. Hogy az építkezés még szórakoztatóbb legyen, az ingyenes LEGO összeszerelési útmutatók appban elérhető interaktív, digitális útmutatóknak köszönhetően a gyerekek intuitív eszközök segítségével láthatóvá tehetik a modellt.

Az építési projektekkel növekszik a gyerekek önbizalma, és szárnyra kel a fantázia és a kreativitás, miközben a filmek vagy a saját ötleteik alapján jeleneteket játszanak el, majd a megépített eszközökben ékszereket, ceruzákat vagy más kincseket tarthatnak. A készlet önmagában is remek a játékra.

Ezzel a szórakoztató készlettel a gyerekek hamar nekiláthatnak a játéknak Disney Aurorával és Tianával, plusz Disney / Pixar Meridával, mini-baba figurákkal, így jó ajándék, amelyet játék közben és után mindenki megcsodál majd.

Black Days!

2023.11.26-ig minden termék 20% kedvezménnyel vásárolható, 10.000 Ft vásárlás felett!

A kedvezmény igénybevételéhez használja az alábbi kuponkódot:

SZIPER-BLACKDAYS