LEGO Disney Felülmúlhatatlan kalandkastély 43205

Akció!

44.990Ft

Cikkszám JGY00048 Kategória , Címke , , , , ,

Rendelhető

A termék vásárlásával 2.250Ft kedvezményre jogosult a következő rendelésénél.
Facebook
Email

További információk

LEGO 43205 – LEGO Disney™ Felülmúlhatatlan kalandkastély

A gyerekek és a Disney rajongók 6 éves kortól végtelen játéklehetőségeket élvezhetnek ezzel a LEGO® Disney Felülmúlhatatlan kalandkastély (43205) készlettel, amihez megépíthető kastély, 5 minifigura és 5 LEGO állatfigura tartozik, plusz interaktív digitális építési útmutatók, amikkel az építés még jobb szórakozás lesz. Az ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban az intuitív eszközök segítségével a gyerekek építés közben megjeleníthetik a modell valós képét.

Ez a részletgazdag készlet növeli a gyerekek önbizalmát építés közben, majd stimulálja a képzelőerejüket és kreativitásukat, miközben eljátsszák a saját történteiket. A készlet úgy került megtervezésre, hogy a gyerekek egyedül vagy közös játék alkalmával barátokkal is használhassák, és más (külön kapható) LEGO Disney Princess készletekkel is kombinálható.

A készlet segítségével a gyerekek órákon át játszhatnak Disney Ariel, Moana, Aranyhaj, Hófehérke és Tiana minifigurájával, plusz Marcel, Pascal, Pua, Sebastian és egy madár állatfigurájával.

Lenyűgöző ajándék bármelyik Disney Princess rajongónak!

Black Days!

2023.11.26-ig minden termék 20% kedvezménnyel vásárolható, 10.000 Ft vásárlás felett!

A kedvezmény igénybevételéhez használja az alábbi kuponkódot:

SZIPER-BLACKDAYS