LEGO DUPLO Európa vadállatai 10979

Akció!

29.990Ft

Cikkszám JGY00035 Kategória , Címke , , , , ,

Rendelhető

A termék vásárlásával 1.500Ft kedvezményre jogosult a következő rendelésénél.
Facebook
Email

További információk

LEGO 10979 – DUPLO Európa vadállatai

Táplálja a gyerekek állatok iránti szeretetét a LEGO® DUPLO® Európa vadállatai (10979) készlettel! Ez a sokoldalú játék végtelen mókára bátorít, miközben a 2 éves vagy nagyobb gyerekek számos fejlődési készséget is elsajátíthatnak.

Ismertesse meg a fiatal állatbarátokkal Európa vadvilágát és élőhelyeit! Ez a tanulást segítő játékkészlet 11 állatot tartalmaz a természetes élőhelyeiken. Az állatok között találnak 2 felnőtt őzet, egy őzgidát, medvét, rókát, vaddisznót, madarat, nyulat, kacsát és 2 mókust. A szettben egy barlang és fák találhatók, ahol az állatok lakhatnak és élelmet kereshetnek, valamint egy kihajtható, 3 dimenziós, erdei játszószőnyeg is várja a felfedezőket, ami önkifejezésre bátorítja a gyerekeket és fejlődési készségeket is elsajátíthatnak, miközben végtelen játékban vesznek rész a szett imádnivaló állataival.

Minden LEGO DUPLO készletet úgy terveztek a szakértők, hogy szórakoztató történeteket, élénk színeket, sokoldalú szereplőket és sok-sok részletet nyújtsanak kis tanulóknak.

Black Days!

2023.11.26-ig minden termék 20% kedvezménnyel vásárolható, 10.000 Ft vásárlás felett!

A kedvezmény igénybevételéhez használja az alábbi kuponkódot:

SZIPER-BLACKDAYS