LEGO Harry Potter Roxfort Csillagvizsgáló torony 75969

43.490Ft

Cikkszám JGY00049 Kategória Címke , , , , ,

Rendelhető

A termék vásárlásával 2.175Ft kedvezményre jogosult a következő rendelésénél.
Facebook
Email

További információk

LEGO® 75969 – LEGO Harry Potter Roxfort Csillagvizsgáló torony

A LEGO® Harry Potter™ Roxfort Csillagvizsgáló torony (75969) tele van ikonikus helyszínekkel, klassz szereplőkkel és valósághű részletekkel, melyeket a Harry Potter filmekből ismerhet. Kockából épült játékkastély, ahol rengeteg, a Harry Potter-filmekből ismert akció vár a gyermekekre.

Ez a LEGO Roxfort játékkészlet lehetőséget ad a gyermekeknek ahhoz, hogy szabadon felfedezzék a varázslatos kastély elbűvölő helyiségeit Harry Potter, Hermione Granger™, Horatius Lumpsluck, Luna Lovegood™, Neville Longbottom™, Ron Weasley™, Lavender Brown, Draco Malfoy™ és Hedvig™ társaságában. A jól ismert helyszíneknek és népszerű szereplőknek köszönhetően a gyermekek újra átélhetik a filmek jeleneteit és történeteit, többek között a Harry Potter és a Félvér Herceg™ című filmből, de saját, végtelen kalandokat is varázsolhatnak maguknak.

Ha klassz ajándékot keres egy családtagjának, akkor a LEGO Harry Potter játékokkal nem lőhet mellé, hiszen végtelen, fantáziadús mókát nyújtanak a gyermekeknek, akik imádják a LEGO kockákkal való építést és játékot.

Black Days!

2023.11.26-ig minden termék 20% kedvezménnyel vásárolható, 10.000 Ft vásárlás felett!

A kedvezmény igénybevételéhez használja az alábbi kuponkódot:

SZIPER-BLACKDAYS