LEGO Ideas Micimackó 21326

48.490Ft

Cikkszám JGY00047 Kategória Címke , , ,

Rendelhető

A termék vásárlásával 2.425Ft kedvezményre jogosult a következő rendelésénél.
Facebook
Email

További információk

LEGO 21326 – LEGO Ideas Micimackó

Kapcsolódjon ki, és élje át újra az örömteli, gyermekkori emlékeket ezzel a LEGO® Ideas készlettel (21326), amiben megtalálja Disney Micimackót és Micimackó tölgyfa alatti, Százholdas pagonybeli házának vidám, LEGO kockákból épült másolatát. Az önálló vagy a családdal való építéshez is nagyszerű ház hátulja kinyitható, hogy könnyedén hozzáférjen az eredeti részletekhez, például Micimackó megépíthető foteljéhez, a kakukkos órához, a mézes csupor elemhez és még sok minden máshoz. Emellett a méhkas körüli méhek repkedő funkcióját is elkészítheti a fa ágaiban, akárcsak a történetekben.

A csomagban megtalálható Micimackó, Malacka, Tigris és Nyuszi minifigurái, valamint egy Füles LEGO figura is. A barátok egyedi kiegészítőkkel rendelkeznek, például Micimackó megépíthető piros lufijával, amelyekkel eljátszhatók a klasszikus jelenetek.

Ez a szett a gyermekeknek és felnőtteknek szánt, kiváló minőségű LEGO építőkészletek gyűjteményének része, ami elbűvölő ajándék lehet saját magának, egy Disney Micimackó imádónak, egy LEGO rajongónak vagy bármelyik hobbiépítőnek is.

Black Days!

2023.11.26-ig minden termék 20% kedvezménnyel vásárolható, 10.000 Ft vásárlás felett!

A kedvezmény igénybevételéhez használja az alábbi kuponkódot:

SZIPER-BLACKDAYS