LEGO Super Mario kalandjai kezdőpálya 71360

Akció!

27.990Ft

Rendelhető

A termék vásárlásával 560Ft kedvezményre jogosult a következő rendelésénél.
Facebook
Email

További információk

LEGO 71360 – LEGO Super Mario Mario kalandjai kezdőpálya

A LEGO® Super Mario™ Mario kalandjai kezdőpálya (71360) szett segítségével a gyermekek a valós világban csatlakozhatnak kedvenc szereplőikhez. A készlet tartalmaz egy LEGO Mario figurát, mely azonnali, kifejező visszajelzéseket ad az LCD képernyőn és a hangszórón keresztül. A játékosok virtuális érméket szereznek, miközben LEGO Mario társaságában a Kezdő csőtől eljutnak a Cél póznáig a felhő emelvényeken forogva. Törjön kockákat és vágjon bele szuper csatákba a Goomba és Bowser Jr. játékfigurákkal! Rendezze át a kockákat, hogy új pályákat sajátítson el!

A gyermekeknek szánt ajándék mellett található egy ingyenes LEGO Super Mario alkalmazás is, mellyel kibővíthető a játék. Közelítő és forgó képmegjelenítő eszközökkel van ellátva, hogy megkönnyítse az építést, különböző, kreatív építési és játékmódokat javasol, emellett egy olyan biztonságos felületet is biztosít, ahol megoszthatók az ötletek.

Az önálló játékhoz és a csoportos versenyekhez is nagyszerű LEGO Super Mario készletek életre keltik a család kedvenc szereplőjét. Ez a kezdőpálya és a kiegészítő készletek korlátlan kihívásokat kínálnak, emellett a problémamegoldó készségeket is fejlesztik.