LEGO Super Mario Luigi kalandjai kezdőpálya 71387

Akció!

26.990Ft

Rendelhető

A termék vásárlásával 540Ft kedvezményre jogosult a következő rendelésénél.
Facebook
Email

További információk

LEGO 71387 – LEGO Super Mario Luigi kalandjai kezdőpálya

Vezesse be a gyermekeket az interaktív LEGO® Super Mario™ univerzumba ezzel a Luigi kalandjai kezdőpályával (71387)! Remek ajándék a gyermekeknek – tartalmaz egy LEGO® Luigi™ figurát, ami egy LCD képernyőn és hangszórón keresztül azonnali, kifejező visszajelzést ad. A játékosok extra digitális érméket gyűjthetnek, ha segítenek LEGO Luiginak teljesíteni a pörgő libikókás és repülő kihívásokat, valamint ha interakcióba lépnek Pink Yoshival és legyőzik Boom Boomot és egy Bone Goombát. A Tower biome nugátbarna kockái is különféle reakciókat váltanak ki LEGO Luigiból, a ? kocka pedig extra jutalmakat ad.

Az építési útmutató megtalálható az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazásban, ahol többek között inspirációk is várnak a pályák átépítéséhez.

A gyűjthető LEGO Super Mario játékkészlet egy újfajta játékmódot kínál, amibe az ikonikus Super Mario karakterekkel vághat bele a valódi világban. A kezdőpályák, a kiegészítő szettek és a szupererő csomagok korlátlanul kombinálhatók, így a rajongók saját pályákat építhetnek.