LEGO Super Mario Peach kalandjai 71403

Akció!

27.990Ft

Rendelhető

A termék vásárlásával 560Ft kedvezményre jogosult a következő rendelésénél.
Facebook
Email

További információk

LEGO 71403 – LEGO Super Mario Peach kalandjai kezdőpálya

Vezesse be a gyerekeket az interaktív LEGO® Super Mario™ univerzumba ezzel a Peach kalandjai kezdőpályával (71403)! A készlet tartalmaz egy LEGO® Peach™ figurát, ami azonnali, kifejező visszajelzéseket ad az LCD képernyőn és a hangszórón keresztül. LEGO Peach Bluetooth-on keresztül LEGO® Mario™-hoz vagy LEGO® Luigi™-hoz csatlakoztatható (az extra figurákat a szett nem tartalmazza), így csapatmunkával szerezhetnek bónuszérméket.

Érezze jól magát a kihívások során, és lője ki a lávabuborékot, hogy ledöntse Lemmyt a toronyról. Ha segít LEGO Peach-nek hintázni, vagy interakcióba lép Sárga Toaddal, akkor digitális érméket szerezhet. A repülő ? kocka szintén jutalmakat ad. A játékkészletben található piros gyümölcsöt LEGO Peach „megeheti”, ami boldog reakciókat vált ki, és még extra érméket is kap. A gyümölcsöt akár Sárga Toadnak vagy más interaktív karakternek is (a csomag nem tartalmazza) ajándékozhatja. Az építés lépéseit a LEGO Super Mario alkalmazásban találja meg.

A gyűjthető LEGO Super Mario kezdőpályák és kiegészítő szettek segítségével a rajongók bővíthetik és átépíthetik a pályákat, vagy egyedieket is alkothatnak.