Mattel Barbie Elsősegély klinika

Akció!

25.980Ft

Cikkszám JGY00007 Kategória , , Címke , , , ,

Rendelhető

A termék vásárlásával 1.299Ft kedvezményre jogosult a következő rendelésénél.
Facebook
Email

További információk

Fedezd fel az ápolás világát a Barbie Klinika játékkészletével! Amikor a lányok Barbie-val játszanak, elképzelik, mivé válhatnak, és akik szeretnek másokkal törődni, dolgozhatnak elsősegély-klinikát! 4 játékterületen mindent megtalálsz, amire szükséged van a gipsz előkészítéséhez, az érintett végtag későbbi kezeléséhez és egyéb ápolási tevékenységekhez.
A klinika orvos Barbie-t tartalmaz, körülbelül 30 cm magassággal és 4 játékteret: rendelő, vizsgálóasztal, röntgengép és ajándékbolt.
A játékkészlet több mint 30 kiegészítőt is tartalmaz a játék gazdagításához: 3 tartály tömeggel, gipsz a lábra, gipsz a karra Chelsea®, mankókészlet, matricák, röntgen, az ajándékbolt árui és még sok egyéb.
Néhány kiegészítő fel van szerelve csipesszel, hogy a Barbie orvos meg tudja fogni őket és a játék vele még reálisabb legyen!
A gyermekek gipszet készíthetnek a „beteg” babáiknak (külön megvásárolhatók), ami valós (rózsaszínű, lila vagy fehér anyagot használj) a betegek karján és lábán, és az eszköz segítségével összeszoríthatod az érintett területeket.
A gyerekek imádni fogják a kreatív kifejezés és a történetek szórakozásának végtelen lehetőségeit!
A játékkészlet ideális ajándék 3 éves kor feletti gyermekek számára.

Black Days!

2023.11.26-ig minden termék 20% kedvezménnyel vásárolható, 10.000 Ft vásárlás felett!

A kedvezmény igénybevételéhez használja az alábbi kuponkódot:

SZIPER-BLACKDAYS